Dámska softshell bunda Cool Malfini

51.40 € 57.80 €Cena bez DPH: 42.83 €
Pri registrácii s newsletterom: 41.12 €
Vyber barvu
01 - čierna07 - červená92 - zelené jablko44 - tyrkysová02 - námorná modrá
Kat. číslo: 51401
Dostupnosť
SMLXLXXL
čierna
Nedostupné
1-3 dniPosledná aktualizácia skladu:19.03.2024

Zobraziť dostupnosti všetkých variánt
platobné možnosti

 

Bežný popis

Dámská softshellová bunda lehce vypasovaného střihu z 3vrstvého softshellu s membránou vhodná pro potisk a výšivky má celopropínací reverzní spirálový zip, kapuci a dolní lem na stažení elastickou šňůrkou, lemy rukávů nastavitelné suchým zipem, lištové kapsy s reverzním spirálovým zipem, tvarovaný a mírně prodloužený zadní díl, kontrastní a reflexní prvky a náprsní kapsu se skrytým zipem v členícím švu.

Materiál: Softshell: 100 % polyester, prodyšná membrána
Voděodolnost: 5000 mm
Prodyšnost: 2000 g / m2 / 24 hod
Gramáž: 210 g / m2

Výrobca:

Malfini
Záručná doba: 24 mesiacov

Funkčné parametre

  • Vhodné obdobie
    3 sezónne
  • Kapucňa
    pevná

Fotogaléria

Otázka na produkt

Ak nám chcete poslať nejaký odkaz, názor alebo dotaz, vyplňte prosím nasledujúci formulár a stlačte tlačidlo Odoslať. Ak Vyplníte platnú e-mailovú adresu, budeme vám môcť zaslať odpoveď.

Rozmery výrobku

VEĽKOSŤ  XS XL XXL 
predné dĺžka  63 64 67 70 72 
prsná šírka  52 56 60 66 72 
dĺžka rukáva  71 72 74,5 76 77,5 

Softshell 3 layer

Skladá sa z troch vrstiev: vonkajšej vrstvy, ktorú tvorí tkaný polyamid alebo polyester s vodoodpudivou úpravou, membrány a vnútornej sieťoviny. Kombináciou použitých materiálov sa zaručuje maximálnu vodeodolnosť, priedušnosť, vetruvzdornosť a elasticita s vynikajúcou mechanickou odolnosťou. Je ľahký, príjemný na dotyk a zároveň poskytuje dostatočnú termoizoláciu.

Polyester

U materiálov z polyesterového vlákna oceníte najmä ich veľmi dobrú odolnosť voči oderu a pôsobeniu svetla a slnečných lúčov. Tieto materiály sú tak veľmi trvanlivé a stálofarebné. Polyesterové vlákna sa vyznačujú veľmi nízkou navĺhavosť a naopak dobrou schopnosťou odvádzať vlhkosť, čím prispievajú rýchlejšiemu odvodu potu od pokožky. Polyesterové vlákna sú vďaka svojmu kruhovému prierezu vysoko lesklá a výsledné textíliu prepožičiavajú hodvábny vzhľad a omak. Pretože sú polyesterové vlákna ťažko zafarbiteľná, používajú sa špeciálne vyvinuté metódy sublimačnej tlače, ktoré umožňujú uzavrieť farbu priamo v štruktúre vlákna. U materiálov tak dosahujeme stálych a veľmi brilantných farieb. Polyesterové vlákna majú aj niektoré nepríjemné vlastnosti a preto sa spravidla používajú modifikovaná vlákna, ktoré majú tieto vlastnosti vylepšené a to z hľadiska účelu použitia vlákna. V našej ponuke sa môžete stretnúť s dvoma typmi polyesterových vlákien a to vlákno Top Silk, ktoré bolo vyvinuté špeciálne pre spodnú bielizeň, a vlákno CoolMax®, ktoré je určené pre funkčné odevy.

Streak reflex

Je to reflexný materiál umiestnený na odeve, ktorý spôsobuje svetelný kontrast voči tmavému pozadiu. Vodič môže spozorovať osobu, ktorá má Streak reflex za šera, tmy, dažďa a zníženej viditeľnosti včas a má dostatok času na to, aby zareagoval.

Súvisiace produkty

Odoberajte naše novinky

Naposledy prezerané produkty

Filter