Dámske tričko Slim Malfini

Akcia

10.24 € 12.80 €Cena bez DPH: 8.53 €
Cena dočasne nižšia
Akcia končí: 2.4.
  • 0

    d

  • 0

    h

  • 0

    m

  • 00

    s

Cena pred zľavou:
12.80 €
Vyber barvu
04 - žltá02 - námorná modrá00 - biela (10.00 €)01 - čierna05 - kráľovská modrá07 - červená12 - tmavo šedý melír15 - nebesky modrá39 - trávovo zelená63 - malinová95 - mätová93 - petrolejová44 - tyrkysová43 - fuchsiová40 - purpurová
Kat. číslo: 13912
Dostupnosť
XSSMLXLXXL
tmavo šedý melír
1-3 dniPosledná aktualizácia skladu:28.03.2024

Zobraziť dostupnosti všetkých variánt
platobné možnosti

 

Bežný popis

Dámské triko přiléhavého střihu s bočními švy vyšší gramáží a dlouhým rukávem vhodné pro potisk a výšivku je vyrobeno ze strečového materiálu udržujícího stálost tvaru, má průkrčník lemován vrchovým materiálem a vnitřní část průkrčníku začištěnu páskou z vrchového materiálu

Materiál: 95 % bavlna, 5 % elastan, Single Jersey, (barva 12 jiné složení - 80 % bavlna, 15 % viskóza a 5 % elastan)
Gramáž: 180 g / m2

Výrobca:

Malfini
Záručná doba: 24 mesiacov

Funkčné parametre

  • Vhodné obdobie
    celoročné
  • Výstrih
    gulatý

Fotogaléria

Otázka na produkt

Ak nám chcete poslať nejaký odkaz, názor alebo dotaz, vyplňte prosím nasledujúci formulár a stlačte tlačidlo Odoslať. Ak Vyplníte platnú e-mailovú adresu, budeme vám môcť zaslať odpoveď.

Rozmery výrobku

VEĽKOSŤ  XL XXL 
zadná dĺžka 62 63 65 66 67 
prsná šírka 40 44 48 53 58 
dĺžka rukáva 61 62 63 64 65 

SINGLE JERSEY

Jemná záťažná pletenina s charakteristickými stromečkovitými stĺpiky na lícnej a oblúčikmi na rubovej strane. Väzba sa vyznačuje ťažnosťou, mäkkosťou a ľahkou párateľnosťou. Priadza použitá na spracovanie pleteniny má vplyv na výslednú kvalitui tovaru. Výrobky sú zhotovené z kvalitnej prstencové dopriadanej priadze.

Bavlna

Bavlnené úplety sú veľmi mäkké a jemné, pritom však sa vyznačujú vysokou pevnosťou a dobrou odolnosťou pri údržbe. Materiály sú poddajné, tvárnej a pružné, majú príjemný mäkký omak a vynikajúce úžitkové vlastnosti, pre ktoré si ich naši používatelia cenia. Tieto materiály sa vyznačujú výbornou savosťou a sú vhodné aj pre osoby s citlivejšími typy pleti, pretože nedráždi pokožku. Bavlnené vlákna majú výbornú stálosť v prania, sú odolné voči UV žiareniu a preto sú veľmi trvanlivým materiálom.

Elastan

Charakteristickým znakom elastínových vlákien je ich vysoká pružnosť. Vlákna sú schopné sa bez porušenia pretiahnuť na 3-7násobek svojej pôvodnej dĺžky. Po uvoľnení pôsobiace sily sa vracia späť na svoju pôvodnú dĺžku. Elastány sú veľmi jemná a vždy sa používajú v kombinácii s ďalšími vláknami. U materiálov, ktoré obsahujú elastány, užívatelia ocenia hlavne väčšiu pružnosť materiálu, jeho schopnosť dlhodobo si udržať svoj tvar a výrazne znížený sklon k krčivosti. Zároveň sa však pridaním malého množstva elastanu nezmenia vlastnosti základného materiálu. Elastanovej vlákno je odolné voči morskej vode a pôsobeniu svetla.

Viskoza

Materiály s klasickými viskózovými vláknami ocenia ich užívatelia pre ich veľmi dobré absorpčné vlastnosti, ktoré sú dokonca lepšie ako u materiálov bavlnených. Materiály s viskózou sú príjemné na pokožke, vzhľadom sa veľmi blíži materiálom bavlneným a zároveň pôsobí na dotyk veľmi mäkko. Materiály s viskózovými vláknami zabezpečujú optimálnu výmenu tepla, čím prispievajú k príjemnému pocitu pri nosení. Na rozdiel od čistej bavlny je viskózovej materiál splývavější a lesklejšie.

Súvisiace produkty

Odoberajte naše novinky

Naposledy prezerané produkty

Filter