Nohavičky s užším bokom 00018P GINA

KLUB

9.90 €Cena bez DPH: 8.25 €
Pri registrácii s newsletterom: 7.92 €
Vyber barvu
LBY - vanilkováMxB - bielaMxC - čiernaLBH - telová
Kat. číslo: 00018-MxB
Dostupnosť
XS/SS/MM/LL/XLXL/XXL
biela
Nedostupné
1-3 dniPosledná aktualizácia skladu:19.03.2024

Zobraziť dostupnosti všetkých variánt
platobné možnosti

 

Bežný popis

Kalhotky klasického střihu s úzkým bokem, dámské bezešvé prádlo. Pasový kraj je zesílený a zapravený bezešvým způsobem. V nohavičkách je zašitá úzká pruženka. Kalhotky jsou jednobarevné. V záložce je vypletené logo v šedé barvě.

Materiál je vyroben z bambusového vlákna, které je doplněno elastanem. Úplet je velmi jemný a příjemný na nošení. Do každodenního prádla přináší luxusní hedvábný vzhled.

Kolekce Bamboo Pure Line se vyznačuje tím, že použitý materiál má vyšší gramáž a vzhledem ke svému složení se vyznačuje výbornou tvarovou stálostí a odolností.

Materiál: 70% Viskóza ( Bambus ) 22% Polyamid 8% Elastan

Výrobca:

GINA
Záručná doba: 24 mesiacov

Fotogaléria

Otázka na produkt

Ak nám chcete poslať nejaký odkaz, názor alebo dotaz, vyplňte prosím nasledujúci formulár a stlačte tlačidlo Odoslať. Ak Vyplníte platnú e-mailovú adresu, budeme vám môcť zaslať odpoveď.

Bambus

Materiály s bambusovým vláknom majú mnoho zaujímavých a pre svojich užívateľov príjemných vlastností. Už pri prvom kontakte budete príjemne prekvapení veľmi jemným a príjemným omakom, ktorý možno prirovnať k hodvábu alebo kašmíru. Tí z vás, kto si obľúbi bielizeň s obsahom bambusového vlákna, ocenia hlavne jeho antibakteriálne a antistatické vlastnosti. Zložka Bamboo Khun, ktorá umožňuje ekologické pestovanie bambusu, zostáva zachovaná aj v bambusovej vlákne a zabraňuje množeniu baktérií a obmedzuje vznik nepríjemných pachov. Uvádza sa, že táto zložka dokáže eliminovať až 70% nežiaducich baktérií. To dodáva bielizni výnimočný komfort a zároveň predurčuje tento materiál aj pre osoby s citlivejšou pokožkou. Ak patríte ku športovo aktívnejším ľuďom, tak naopak oceníte príjemné termoregulačné a absorpčné vlastnosti materiálu s bambusovým vláknom. Povrchová štruktúra samotného vlákna je členená množstvom mikrospóry a umožňuje tak až 3 × lepší odvod vlhkosti od pokožky ako bavlna. Oceníte však aj to, že tento materiál pokožku nevysušuje, ale udržuje pod odevom prirodzené mikroklíma. V teplých obdobiach sú textílie o 2-3 stupne chladnejšia ako bavlna a na tele vás príjemne chladí. Naopak v chladnejších obdobiach vás bude zahrievať. Tieto vlastnosti sú porovnateľné so synteticky vyrábanými VLAN, z ktorých sú vyrábané materiály pre športové funkčné prádlo. Materiál veľmi dobre odoláva namáhaniu a svoje pozitívne vlastnosti si udržuje aj po viacnásobnom praní, čo prispieva k jeho dlhodobej životnosti.

Elastan

Charakteristickým znakom elastínových vlákien je ich vysoká pružnosť. Vlákna sú schopné sa bez porušenia pretiahnuť na 3-7násobek svojej pôvodnej dĺžky. Po uvoľnení pôsobiace sily sa vracia späť na svoju pôvodnú dĺžku. Elastány sú veľmi jemná a vždy sa používajú v kombinácii s ďalšími vláknami. U materiálov, ktoré obsahujú elastány, užívatelia ocenia hlavne väčšiu pružnosť materiálu, jeho schopnosť dlhodobo si udržať svoj tvar a výrazne znížený sklon k krčivosti. Zároveň sa však pridaním malého množstva elastanu nezmenia vlastnosti základného materiálu. Elastanovej vlákno je odolné voči morskej vode a pôsobeniu svetla.

Polyamid

Polyamidové vlákna sa vyznačujú vysokou pevnosťou a odolnosťou v oderu. U týchto materiálov oceníte ich malú nasiakavosť a schopnosť rýchlo vysychať, čo prispieva k pocitom sucha pri nosení. Veľmi jemné polyamidové vlákno je často používané ako náhrada prírodného hodvábu. Úplety majú veľmi jemný a hladký dotyk. Vynikajúce vlastnosti vlákna prepožičiavajú materiálu brilantné farby s dobrou stálosťou. Vďaka malej absorpcii vlhkosti materiál dobre odvádza pot a preto je často používaný pre športové a funkčné prádlo.

Súvisiace produkty

Odoberajte naše novinky

Naposledy prezerané produkty

Filter