Nohavičky s užším bokom 00005P GINA

TOP
KLUB

7.40 € 8.30 €Cena bez DPH: 6.17 €
Pri registrácii s newsletterom: 5.92 €
Vyber barvu
LBH - telováMxB - bielaMxC - čierna
Kat. číslo: 00005-MxC
Dostupnosť
XS/SS/MM/LL/XLXL/XXL
čierna
Nedostupné
SKLADOMAktuálny stav

Zobraziť dostupnosti všetkých variánt
platobné možnosti

 

Bežný popis

Kalhotky klasického střihu s úzkým bokem, dámské bezešvé prádlo. Pasový kraj je zesílený a zapravený bezešvým způsobem. V nohavičkách je zašitá úzká pruženka. Kalhotky jsou jednobarevné. V záložce je vypletené logo v šedé barvě.

Materiál je vyroben z bavlny, která je doplněna elastanem. Úplet je vhodný pro všechny, kteří hledají přírodní materiály. Elastan přidává materiálu pružnost a zlepšuje jeho tvarovou stálost. Prádlo z tohoto materiálu je vhodné pro každodenní nošení.

Kolekce bezešvého prádla s MicroBavlnou je univerzální a ideální pro uživatele, kteří vyhledávají přírodní materiály.

Materiál: 80% Bavlna 12% Elastan 8% Polyamid

Výrobca:

GINA
Záručná doba: 24 mesiacov

Fotogaléria

Otázka na produkt

Ak nám chcete poslať nejaký odkaz, názor alebo dotaz, vyplňte prosím nasledujúci formulár a stlačte tlačidlo Odoslať. Ak Vyplníte platnú e-mailovú adresu, budeme vám môcť zaslať odpoveď.

Bavlna

Bavlnené úplety sú veľmi mäkké a jemné, pritom však sa vyznačujú vysokou pevnosťou a dobrou odolnosťou pri údržbe. Materiály sú poddajné, tvárnej a pružné, majú príjemný mäkký omak a vynikajúce úžitkové vlastnosti, pre ktoré si ich naši používatelia cenia. Tieto materiály sa vyznačujú výbornou savosťou a sú vhodné aj pre osoby s citlivejšími typy pleti, pretože nedráždi pokožku. Bavlnené vlákna majú výbornú stálosť v prania, sú odolné voči UV žiareniu a preto sú veľmi trvanlivým materiálom.

Elastan

Charakteristickým znakom elastínových vlákien je ich vysoká pružnosť. Vlákna sú schopné sa bez porušenia pretiahnuť na 3-7násobek svojej pôvodnej dĺžky. Po uvoľnení pôsobiace sily sa vracia späť na svoju pôvodnú dĺžku. Elastány sú veľmi jemná a vždy sa používajú v kombinácii s ďalšími vláknami. U materiálov, ktoré obsahujú elastány, užívatelia ocenia hlavne väčšiu pružnosť materiálu, jeho schopnosť dlhodobo si udržať svoj tvar a výrazne znížený sklon k krčivosti. Zároveň sa však pridaním malého množstva elastanu nezmenia vlastnosti základného materiálu. Elastanovej vlákno je odolné voči morskej vode a pôsobeniu svetla.

Polyamid

Polyamidové vlákna sa vyznačujú vysokou pevnosťou a odolnosťou v oderu. U týchto materiálov oceníte ich malú nasiakavosť a schopnosť rýchlo vysychať, čo prispieva k pocitom sucha pri nosení. Veľmi jemné polyamidové vlákno je často používané ako náhrada prírodného hodvábu. Úplety majú veľmi jemný a hladký dotyk. Vynikajúce vlastnosti vlákna prepožičiavajú materiálu brilantné farby s dobrou stálosťou. Vďaka malej absorpcii vlhkosti materiál dobre odvádza pot a preto je často používaný pre športové a funkčné prádlo.

Súvisiace produkty

Odoberajte naše novinky

Naposledy prezerané produkty

Filter