Nohavičky klasické s úzkym bokom 00044P GINA

KLUB

8.20 €Cena bez DPH: 6.83 €
Pri registrácii s newsletterom: 6.56 €
Vyber barvu
MxBDxA - biela - dunajMxCDME - Čierna-kofola
Kat. číslo: 00044-MxCDME
Dostupnosť
S/MM/LL/XL
Čierna-kofola
Nedostupné
1-3 dniPosledná aktualizácia skladu:19.03.2024

Zobraziť dostupnosti všetkých variánt
platobné možnosti

 

Bežný popis

Kalhotky klasického střihu s úzkým bokem, dámské bezešvé prádlo. Pasový kraj je zesílený a zapravený bezešvým způsobem. V nohavičkách je zašitá úzká pruženka. Kalhotky jsou jednobarevné. V záložce je vypletený barevný proužek a logo.

Materiál je vyroben z bambusového vlákna, které je doplněno elastanem. Úplet je velmi jemný a příjemný na nošení. Do každodenního prádla přináší luxusní hedvábný vzhled.

Kolekce Natural Bamboo je vyrobena šetrnými ekologickými postupy a přináší moderní barvy aktuální sezóny.

Materiál: 70% Viskóza ( Bambus ) 22% Polyamid 8% Elastan

Výrobca:

GINA
Záručná doba: 24 mesiacov

Fotogaléria

Otázka na produkt

Ak nám chcete poslať nejaký odkaz, názor alebo dotaz, vyplňte prosím nasledujúci formulár a stlačte tlačidlo Odoslať. Ak Vyplníte platnú e-mailovú adresu, budeme vám môcť zaslať odpoveď.

Bamboo

Materiály s obsahom bambusového vlákna majú zvýšenú schopnosť transportovať vlhkosť od pokožky na povrch aktívneho bambusového uhlia a následne vlhkosť uvoľniť odparením. Bambusové uhlie absorbuje telesnú tepelnú energiu, ktorú je schopné v 88% vyžarovať späť a udržiavať tak teplo v tele. Bambusové uhlie je schopné pri kontakte s vodou vytvárať záporné ióny. To spôsobuje pocit mierneho napätia vo svaloch, čo má blahodarný vplyv na ich regeneráciu. Aktívne uhlie má na svojom povrchu veľké množstvo mikroskopických komôrok, ktoré absorbujú širokú škálu pachov: telesný pach, pach z textílií a cigariet. Funkčnosť je permanentná, obnovuje sa praním a sušením.

Elastan

Charakteristickým znakom elastínových vlákien je ich vysoká pružnosť. Vlákna sú schopné sa bez porušenia pretiahnuť na 3-7násobek svojej pôvodnej dĺžky. Po uvoľnení pôsobiace sily sa vracia späť na svoju pôvodnú dĺžku. Elastány sú veľmi jemná a vždy sa používajú v kombinácii s ďalšími vláknami. U materiálov, ktoré obsahujú elastány, užívatelia ocenia hlavne väčšiu pružnosť materiálu, jeho schopnosť dlhodobo si udržať svoj tvar a výrazne znížený sklon k krčivosti. Zároveň sa však pridaním malého množstva elastanu nezmenia vlastnosti základného materiálu. Elastanovej vlákno je odolné voči morskej vode a pôsobeniu svetla.

Polyamid

Polyamidové vlákna sa vyznačujú vysokou pevnosťou a odolnosťou v oderu. U týchto materiálov oceníte ich malú nasiakavosť a schopnosť rýchlo vysychať, čo prispieva k pocitom sucha pri nosení. Veľmi jemné polyamidové vlákno je často používané ako náhrada prírodného hodvábu. Úplety majú veľmi jemný a hladký dotyk. Vynikajúce vlastnosti vlákna prepožičiavajú materiálu brilantné farby s dobrou stálosťou. Vďaka malej absorpcii vlhkosti materiál dobre odvádza pot a preto je často používaný pre športové a funkčné prádlo.

Súvisiace produkty

Odoberajte naše novinky

Naposledy prezerané produkty

Filter