Dámska polokošeľa Urban Malfini

13.90 €Cena bez DPH: 11.58 €
Pri registrácii s newsletterom: 11.12 €
Vyber barvu
02 - námorná modrá00 - biela (13.10 €)01 - čierna05 - kráľovská modrá06 - fľaškovo zelená07 - červená12 - tmavo šedý melír15 - nebesky modrá04 - žltá44 - tyrkysová92 - zelené jablko14 - azúrovo modrá11 - oranžová
Kat. číslo: 22011
Dostupnosť
XSSMLXLXXL
oranžová
1-3 dniPosledná aktualizácia skladu:19.03.2024

Zobraziť dostupnosti všetkých variánt
platobné možnosti

 

Bežný popis

Kvalitní dámská polokošile vyšší gramáže. Dvojitý kontrastní proužek na límci a manžetě (bílá varianta s proužky v barvě 02). Límec a manžety na rukávech ze žebrového úpletu 1:1. Léga s 5 knoflíčky v barvě materiálu. Vnitřní část zadního průkrčníku začištěna páskou v barvě materiálu. Elegantní projmutý střih s bočními švy. Zpevněný ramenní šev.

Materiál: 65 % bavlna, 35 % polyester (barva 12 - 85 % bavlna, 15 % viskóza), pique
Gramáž: 200 g/m2

Výrobca:

Malfini
Záručná doba: 24 mesiacov

Fotogaléria

Otázka na produkt

Ak nám chcete poslať nejaký odkaz, názor alebo dotaz, vyplňte prosím nasledujúci formulár a stlačte tlačidlo Odoslať. Ak Vyplníte platnú e-mailovú adresu, budeme vám môcť zaslať odpoveď.

Rozmery výrobku

VEĽKOSŤ  XL XXL 
zadná dĺžka 65 67 69 71 73 
prsná šírka 42 46 50 55 61 
dĺžka rukáva 16 16,5 17 17,5 18 

Bavlna

Bavlnené úplety sú veľmi mäkké a jemné, pritom však sa vyznačujú vysokou pevnosťou a dobrou odolnosťou pri údržbe. Materiály sú poddajné, tvárnej a pružné, majú príjemný mäkký omak a vynikajúce úžitkové vlastnosti, pre ktoré si ich naši používatelia cenia. Tieto materiály sa vyznačujú výbornou savosťou a sú vhodné aj pre osoby s citlivejšími typy pleti, pretože nedráždi pokožku. Bavlnené vlákna majú výbornú stálosť v prania, sú odolné voči UV žiareniu a preto sú veľmi trvanlivým materiálom.

Polyester

U materiálov z polyesterového vlákna oceníte najmä ich veľmi dobrú odolnosť voči oderu a pôsobeniu svetla a slnečných lúčov. Tieto materiály sú tak veľmi trvanlivé a stálofarebné. Polyesterové vlákna sa vyznačujú veľmi nízkou navĺhavosť a naopak dobrou schopnosťou odvádzať vlhkosť, čím prispievajú rýchlejšiemu odvodu potu od pokožky. Polyesterové vlákna sú vďaka svojmu kruhovému prierezu vysoko lesklá a výsledné textíliu prepožičiavajú hodvábny vzhľad a omak. Pretože sú polyesterové vlákna ťažko zafarbiteľná, používajú sa špeciálne vyvinuté metódy sublimačnej tlače, ktoré umožňujú uzavrieť farbu priamo v štruktúre vlákna. U materiálov tak dosahujeme stálych a veľmi brilantných farieb. Polyesterové vlákna majú aj niektoré nepríjemné vlastnosti a preto sa spravidla používajú modifikovaná vlákna, ktoré majú tieto vlastnosti vylepšené a to z hľadiska účelu použitia vlákna. V našej ponuke sa môžete stretnúť s dvoma typmi polyesterových vlákien a to vlákno Top Silk, ktoré bolo vyvinuté špeciálne pre spodnú bielizeň, a vlákno CoolMax®, ktoré je určené pre funkčné odevy.

Viskoza

Materiály s klasickými viskózovými vláknami ocenia ich užívatelia pre ich veľmi dobré absorpčné vlastnosti, ktoré sú dokonca lepšie ako u materiálov bavlnených. Materiály s viskózou sú príjemné na pokožke, vzhľadom sa veľmi blíži materiálom bavlneným a zároveň pôsobí na dotyk veľmi mäkko. Materiály s viskózovými vláknami zabezpečujú optimálnu výmenu tepla, čím prispievajú k príjemnému pocitu pri nosení. Na rozdiel od čistej bavlny je viskózovej materiál splývavější a lesklejšie.

Súvisiace produkty

Odoberajte naše novinky

Naposledy prezerané produkty

Filter