Dámska polokošeľa Cotton Malfini

11.50 € 12.30 €Cena bez DPH: 9.58 €
Pri registrácii s newsletterom: 9.20 €
Vyber barvu
00 - biela (10.50 €)01 - čierna07 - červená15 - nebesky modrá39 - trávovo zelená44 - tyrkysová02 - námorná modrá40 - purpurová06 - fľaškovo zelená12 - tmavo šedý melír62 - limetková05 - kráľovská modrá04 - žltá03 - svetlo šedý melírA2 - Tangerine orange16 - stredne zelená
Kat. číslo: 21306
Dostupnosť
XSSMLXLXXL
fľaškovo zelená
1-3 dniPosledná aktualizácia skladu:18.03.2024

Zobraziť dostupnosti všetkých variánt
platobné možnosti

 

Bežný popis

Dámská polokošile lehce vypasovaného střihu s rozparky v bočním švu vhodná pro potisk a výšivku má límeček a lemy rukávů z žebrového úpletu 1:1, úzkou légu s 5 knoflíčky v barvě materiálu, vnitřní průkrčník začištěn páskou z vrchového materiálu, zpevnění ramenních švů páskou a samostatnou kapsička pro snadný branding.

Materiál: Pique, 100 % bavlna (složení se může lišit - barva 03 - 97 % bavlna a 3 % viskóza, barva 12 - 85 % bavlna, 15 % viskóza)
Gramáž: 170 g / m2

Výrobca:

Malfini
Záručná doba: 24 mesiacov

Funkčné parametre

  • Vhodné obdobie
    celoročné
  • Výstrih
    véčkový

Fotogaléria

Otázka na produkt

Ak nám chcete poslať nejaký odkaz, názor alebo dotaz, vyplňte prosím nasledujúci formulár a stlačte tlačidlo Odoslať. Ak Vyplníte platnú e-mailovú adresu, budeme vám môcť zaslať odpoveď.

PIQUE

Záťažná vzorovaná pletenina s plastickým geometrickým vzorom z lícnej strany. Na rubovej strane je doplnená podkladanou niťou. Tento druh pleteniny je obľúbený pri výrobe polokošieľ a odevu vhodného pre šport a pohybové aktivity. Výrobky z neho vyrobené sú priedušné a ľahké na údržbu.

Bavlna

Bavlnené úplety sú veľmi mäkké a jemné, pritom však sa vyznačujú vysokou pevnosťou a dobrou odolnosťou pri údržbe. Materiály sú poddajné, tvárnej a pružné, majú príjemný mäkký omak a vynikajúce úžitkové vlastnosti, pre ktoré si ich naši používatelia cenia. Tieto materiály sa vyznačujú výbornou savosťou a sú vhodné aj pre osoby s citlivejšími typy pleti, pretože nedráždi pokožku. Bavlnené vlákna majú výbornú stálosť v prania, sú odolné voči UV žiareniu a preto sú veľmi trvanlivým materiálom.

Súvisiace produkty

Odoberajte naše novinky

Naposledy prezerané produkty

Filter