Šatka Fancy Malfini

Akcia

3.28 € 4.10 €Cena bez DPH: 2.73 €
Cena dočasne nižšia
Akcia končí: 2.4.
  • 0

    d

  • 0

    h

  • 0

    m

  • 00

    s

Cena pred zľavou:
4.10 €
Vyber barvu
04 - žltá00 - biela07 - červená11 - oranžová44 - tyrkysová62 - limetková
Kat. číslo: 32900
Dostupnosť
UNI
biela
1-3 dniPosledná aktualizácia skladu:28.03.2024

Zobraziť dostupnosti všetkých variánt
platobné možnosti

 

Bežný popis

Trendový bavlněný šátek trojúhelníkového střihu ideální pro víceúčelové užití má po obvodu prošité okraje a je vhodný pro potisk a výšivky.

Materiál: Single Jersey, 100 % bavlna
Gramáž: 160 g / m2
Rozměry: 68 x 68 x 96 cm

Výrobca:

Malfini
Záručná doba: 24 mesiacov

Fotogaléria

Otázka na produkt

Ak nám chcete poslať nejaký odkaz, názor alebo dotaz, vyplňte prosím nasledujúci formulár a stlačte tlačidlo Odoslať. Ak Vyplníte platnú e-mailovú adresu, budeme vám môcť zaslať odpoveď.

SINGLE JERSEY

Jemná záťažná pletenina s charakteristickými stromečkovitými stĺpiky na lícnej a oblúčikmi na rubovej strane. Väzba sa vyznačuje ťažnosťou, mäkkosťou a ľahkou párateľnosťou. Priadza použitá na spracovanie pleteniny má vplyv na výslednú kvalitui tovaru. Výrobky sú zhotovené z kvalitnej prstencové dopriadanej priadze.

Bavlna

Bavlnené úplety sú veľmi mäkké a jemné, pritom však sa vyznačujú vysokou pevnosťou a dobrou odolnosťou pri údržbe. Materiály sú poddajné, tvárnej a pružné, majú príjemný mäkký omak a vynikajúce úžitkové vlastnosti, pre ktoré si ich naši používatelia cenia. Tieto materiály sa vyznačujú výbornou savosťou a sú vhodné aj pre osoby s citlivejšími typy pleti, pretože nedráždi pokožku. Bavlnené vlákna majú výbornú stálosť v prania, sú odolné voči UV žiareniu a preto sú veľmi trvanlivým materiálom.

Súvisiace produkty

Odoberajte naše novinky

Naposledy prezerané produkty

Filter