Detské teplaky Comfort Malfini

DOPREDAJ
KLUB

12.30 € 20.40 €Cena bez DPH: 10.25 €
Pri registrácii s newsletterom: 9.84 €
Vyber barvu
12 - tmavo šedý melír01 - čierna02 - námorná modrá05 - kráľovská modrá
Kat. číslo: 60702
Dostupnosť
146158
námorná modrá
1-3 dniPosledná aktualizácia skladu:19.03.2024

Zobraziť dostupnosti všetkých variánt
platobné možnosti

 

Bežný popis

Volnočasové tepláky s rovným střihem nohavic z kvalitního materiálu ideální pro sport a pohybové aktivity má pásový límec s pruženkou, na stažení šňůrkou a kapsy v bočních švech

Materiál: Výplňková pletenina, vnitřní strana nepočesaná, 65% bavlna, 35% polyester (barva 12 - složení se může lišit - 85 % bavlna, 15 % viskóza)
Gramáž: 300 g / m2

Výrobca:

Malfini
Záručná doba: 24 mesiacov

Fotogaléria

Otázka na produkt

Ak nám chcete poslať nejaký odkaz, názor alebo dotaz, vyplňte prosím nasledujúci formulár a stlačte tlačidlo Odoslať. Ak Vyplníte platnú e-mailovú adresu, budeme vám môcť zaslať odpoveď.

PLETENINA - počesaná

Záťažná pletenina s charakteristickými stromečkovitými stĺpiky na lícnej a počesaným mäkkým povrchom na strane rubnej. Výplňové niť pleteniny vedená po rubovej strane je zmiernená mechanickou úpravou rubovej strany materiálu. Takto upravený povrch vykazuje hrejivejšia vlastnosti a zväčšuje svoj objem.

Bavlna

Bavlnené úplety sú veľmi mäkké a jemné, pritom však sa vyznačujú vysokou pevnosťou a dobrou odolnosťou pri údržbe. Materiály sú poddajné, tvárnej a pružné, majú príjemný mäkký omak a vynikajúce úžitkové vlastnosti, pre ktoré si ich naši používatelia cenia. Tieto materiály sa vyznačujú výbornou savosťou a sú vhodné aj pre osoby s citlivejšími typy pleti, pretože nedráždi pokožku. Bavlnené vlákna majú výbornú stálosť v prania, sú odolné voči UV žiareniu a preto sú veľmi trvanlivým materiálom.

Polyester

U materiálov z polyesterového vlákna oceníte najmä ich veľmi dobrú odolnosť voči oderu a pôsobeniu svetla a slnečných lúčov. Tieto materiály sú tak veľmi trvanlivé a stálofarebné. Polyesterové vlákna sa vyznačujú veľmi nízkou navĺhavosť a naopak dobrou schopnosťou odvádzať vlhkosť, čím prispievajú rýchlejšiemu odvodu potu od pokožky. Polyesterové vlákna sú vďaka svojmu kruhovému prierezu vysoko lesklá a výsledné textíliu prepožičiavajú hodvábny vzhľad a omak. Pretože sú polyesterové vlákna ťažko zafarbiteľná, používajú sa špeciálne vyvinuté metódy sublimačnej tlače, ktoré umožňujú uzavrieť farbu priamo v štruktúre vlákna. U materiálov tak dosahujeme stálych a veľmi brilantných farieb. Polyesterové vlákna majú aj niektoré nepríjemné vlastnosti a preto sa spravidla používajú modifikovaná vlákna, ktoré majú tieto vlastnosti vylepšené a to z hľadiska účelu použitia vlákna. V našej ponuke sa môžete stretnúť s dvoma typmi polyesterových vlákien a to vlákno Top Silk, ktoré bolo vyvinuté špeciálne pre spodnú bielizeň, a vlákno CoolMax®, ktoré je určené pre funkčné odevy.

Viskoza

Materiály s klasickými viskózovými vláknami ocenia ich užívatelia pre ich veľmi dobré absorpčné vlastnosti, ktoré sú dokonca lepšie ako u materiálov bavlnených. Materiály s viskózou sú príjemné na pokožke, vzhľadom sa veľmi blíži materiálom bavlneným a zároveň pôsobí na dotyk veľmi mäkko. Materiály s viskózovými vláknami zabezpečujú optimálnu výmenu tepla, čím prispievajú k príjemnému pocitu pri nosení. Na rozdiel od čistej bavlny je viskózovej materiál splývavější a lesklejšie.

Súvisiace produkty

Odoberajte naše novinky

Naposledy prezerané produkty

Filter