Čiapka 6P Malfini

4.10 €Cena bez DPH: 3.42 €
Pri registrácii s newsletterom: 3.28 €
Vyber barvu
04 - žltá00 - biela05 - kráľovská modrá07 - červená09 - khaki11 - oranžová13 - bordová14 - azúrovo modrá16 - stredne zelená39 - trávovo zelená43 - fuchsiová44 - tyrkysová08 - piesková92 - zelené jablko62 - limetková67 - tmavá bridlicaA2 - Tangerine orange
Kat. číslo: 30507
Dostupnosť
variab.
červená
1-3 dniPosledná aktualizácia skladu:19.03.2024

Zobraziť dostupnosti všetkých variánt
platobné možnosti

 

Bežný popis

Kšiltovka šestipanelového střihu s prošívaným, lehce prohnutým kšiltem, obšitými větracími otvory a potící páskou má vyztužené 2 přední panely a nastavitelnou velikost mosazným klipem. 

Materiál: Kepr broušený, 100 % bavlna
Gramáž: 340 g / m2

Výrobca:

Malfini
Záručná doba: 24 mesiacov

Fotogaléria

Otázka na produkt

Ak nám chcete poslať nejaký odkaz, názor alebo dotaz, vyplňte prosím nasledujúci formulár a stlačte tlačidlo Odoslať. Ak Vyplníte platnú e-mailovú adresu, budeme vám môcť zaslať odpoveď.

Keper

Keper (100% česaná bavlna, 65% bavlna / 35% polyester) Keprová väzba tkaniny sa vyznačuje šikmým riadkovaním, ktoré sa pravidelne opakuje. Tkanina v keprovej väzbe je voľnejšia, hrejivejšia, mäkšia a pružnejšia pri spracovaní než plátno, vhodná pre potlač i výšivku. Tovar je vyrábaný z kvalitnej česanej alebo brúsenej bavlny alebo zo zmesi z polyesteru. Príklad použitia: čiapky, klobúčiky, šilt

Bavlna

Bavlnené úplety sú veľmi mäkké a jemné, pritom však sa vyznačujú vysokou pevnosťou a dobrou odolnosťou pri údržbe. Materiály sú poddajné, tvárnej a pružné, majú príjemný mäkký omak a vynikajúce úžitkové vlastnosti, pre ktoré si ich naši používatelia cenia. Tieto materiály sa vyznačujú výbornou savosťou a sú vhodné aj pre osoby s citlivejšími typy pleti, pretože nedráždi pokožku. Bavlnené vlákna majú výbornú stálosť v prania, sú odolné voči UV žiareniu a preto sú veľmi trvanlivým materiálom.

Súvisiace produkty

Odoberajte naše novinky

Naposledy prezerané produkty

Filter