Uni polobotky CRYPTO XW Bata Industrials

DOPREDAJ
Akcia

64.24 € 149.40 €Cena bez DPH: 53.53 €
Cena dočasne nižšia
Akcia končí: 2.4.
  • 0

    d

  • 0

    h

  • 0

    m

  • 00

    s

Cena pred zľavou:
80.30 €
Kat. číslo: B02B1
Dostupnosť
3839404142434445464748
čierna
Nedostupné
1-3 dniPosledná aktualizácia skladu:28.03.2024

platobné možnosti

 

Bežný popis

Uni bezpečnostní polobotky vyrobené společností Bata Industrial ve spolupráci se značkou RIMECK. Svrchní materiál - mikrovlákno, podšívka - Cool Comfort®

prodyšná bezpečnostní obuv S1P
ochranná ocelová kaple
protipropichová kompozitní stélka - Flex Guard®
technologie Walkline® 2.0
E - absorpce energie v oblasti paty
SRC - protiskluzová podešev - TPU QuattroTech®
CI, HI - izolující chlad i teplo
FO - odolná palivovému oleji
A - antistatická
ESD - odvádí elektrostatický náboj

Výrobca:

Bata Industrials
Záručná doba: 24 mesiacov

Fotogaléria

Otázka na produkt

Ak nám chcete poslať nejaký odkaz, názor alebo dotaz, vyplňte prosím nasledujúci formulár a stlačte tlačidlo Odoslať. Ak Vyplníte platnú e-mailovú adresu, budeme vám môcť zaslať odpoveď.

Antistatická obuv

Obuv, ktorej elektrický odpor je väčší ako 100 k? a menší alebo rovný 1000 M?. vytvára požadovaný odpor medzi zemou a chodidlom, avšak obuv nemusí úplne zabrániť zasiahnutí elektrickým prúdom.

Cool comfort

Bata Cool Comfort® podšívku tvoria technicky vysoko pokročilý materiál zložený z niekoľkovrstvové dištančné pleteniny. Táto štruktúra vďaka vnútornej ventiláciu vzduchu zaisťuje pri chôdzi mäkký, suchý a svieži pocit aj pri celodennom pracovnom výkone.

ESD

ESD obuv odvádza elektrostatický náboj a umožňuje prácu v priestore EPA (Electrostatic Protected Area) s elektrostaticky citlivým materiálom. Obuv má elektrický odpor medzi 0,1 a 100 M?.

Flex Guard

Výstuhy, ktoré absorbujú náraz

Kompozitná stielka

Jedná sa o protipropichovou stielku, dôležitá vlastnosť pracovnej obuvi

Oceľová kaplnka

Jedná sa o oceľovú ochranu v prednej časti obuvi - špička obuvi

SRC

Odolnosť proti pošmyknutiu na keramických dlaždiciach s NaLS2 a oceľové podlahe s glycerínom.

QuattroTech

Vysoko flexibilná podošva zložený zo štyroch materiálov rôznych vlastností tak, aby perfektne tlmil nárazy a mal výbornú priľnavosť a stabilitu.

S1P

Uzavretá oblasť päty, antistatické vlastnosti, absorpcia energie v oblasti päty, odolnosť proti palivovým oleju a odolnosť proti prepichnutiu.

Walkline 2.0

Podporný systém pre optimalizáciu chôdze, ktorý eliminuje zdravotné komplikácie spôsobené nosením nevhodnej bezpečnostnej obuvi. Systém WALKLINE® 2.0 zaisťuje prirodzený pohyb a pohodlnú chôdzu aj v náročných pracovných podmienkach.
 
Kvalitu nosenia ovplyvňuje nielen dĺžka, ale aj šírka obuvi. Výrobky WALKLINE® 2.0 sú k dostaniu až v troch šírkach (W, XW, XXW). Os obuvi je prispôsobená osi nohy tak, aby plne vychádzala v ústrety biomechanickým funkciám. Kombinácia podpery päty, tunelového systému a mäkké medzipodošvy absorbuje náraz. Zmierňuje tým tlak na kĺby a rozkladá hmotnosť, aby sa eliminovalo pôsobenie na klenbu chodidla. Upevnenie chodidla v obuvi spočíva vo stiahnutie smerom k päte, nie priehlavku. Výsledkom je pohodlný a priamy krok. Zložením rôznych druhov materiálov sa dosahuje maximálny ohybu a torzie podrážky tak, aby znižovala únavu chodidla a odpružila každý krok. Ohyb obuvi je plne prispôsobený ohybovým zónam nohy tak, aby chôdza vyžadovala čo najmenej energie.

Súvisiace produkty

Odoberajte naše novinky

Naposledy prezerané produkty

Filter