Pánske tričko s dlhým rukávom 88007P GINA

Akcia

12.16 € 19.30 €Cena bez DPH: 10.13 €
Cena dočasne nižšia
Akcia končí: 2.4.
  • 0

    d

  • 0

    h

  • 0

    m

  • 00

    s

Cena pred zľavou:
15.20 €
Kat. číslo: 88007-DCM
Dostupnosť
XS/SS/MM/LL/XLXL/XXL
sladkého drievka
Nedostupné
1-3 dniPosledná aktualizácia skladu:28.03.2024

platobné možnosti

 

Bežný popis

Tričko s dlhým rukávom, pánske bezšvíkové funkčné prádlo. Dolné kraj je zapravenie bezšvovým spôsobom. Priekrčník je začistený pružným lemom. Raglánové rukávy sú zošity plochým švom pre lepšie padnutie. Tričko je jednofarebné.
Materiál je vyrobený z vlákna CoolMax, ktoré je doplnené elastanom. Tento funkčný materiál je veľmi jemný a ľahký. Výrobky z tohto materiálu sú vhodné pre väčšinu športu ako prvá funkčná vrstva.
Bielizeň z kolekcie DryCool s vláknom Coolmax je určené pre rôzne športové aktivity po väčšinu roka.
 
Materiál: 65% Polyester (Coolmax) 35% Polyamid

Výrobca:

GINA
Záručná doba: 24 mesiacov

Fotogaléria

Otázka na produkt

Ak nám chcete poslať nejaký odkaz, názor alebo dotaz, vyplňte prosím nasledujúci formulár a stlačte tlačidlo Odoslať. Ak Vyplníte platnú e-mailovú adresu, budeme vám môcť zaslať odpoveď.

Coolmax

Modernou technológiou vyrobená textília z polyesterového vlákna, ktoré má zvýšenú plochu povrchu. Toto špeciálne štvorkanálikové polyesterové vlákno je vodoodpudivé, nenasiakavé a veľmi rýchlo odvádza telesnú vlhkosť od pokožky. Coolmax vyvinul tri odlišné stupne funkčnosti oblečenia: Coolmax Everyday, Coolmax Active a Coolmax Extreme.

COOLMAX EVERYDAY je mäkký a príjemný na dotyk, dobre odvádza vlhkosť od pokožky.

COOLMAX ACTIVE pomáha udržiavať telo v teplotnej rovnováhe lepšie ako iné látky. Materiál odvádza pot od tela na povrch látky, kde sa môže rýchlejšie vyparovať. Tento termoregulačný účinok napomáha udržiavať užívateľa v suchu a pohodlí.

COOLMAX EXTREME bol vyvinutý pre vrcholových športovcov pre vysokú záťaž. Materiál dokáže redukovať vonkajšiu teplotu kože, znižuje rýchlosť srdcového tepu počas cvičenia a udržuje hydratáciu. Rovnako tak ponúka vynikajúce vlastnosti pri regulovaní vlhkosti pokožky.

Polyamid

Polyamidové vlákna sa vyznačujú vysokou pevnosťou a odolnosťou v oderu. U týchto materiálov oceníte ich malú nasiakavosť a schopnosť rýchlo vysychať, čo prispieva k pocitom sucha pri nosení. Veľmi jemné polyamidové vlákno je často používané ako náhrada prírodného hodvábu. Úplety majú veľmi jemný a hladký dotyk. Vynikajúce vlastnosti vlákna prepožičiavajú materiálu brilantné farby s dobrou stálosťou. Vďaka malej absorpcii vlhkosti materiál dobre odvádza pot a preto je často používaný pre športové a funkčné prádlo.

Súvisiace produkty

Odoberajte naše novinky

Naposledy prezerané produkty

Filter