Dámska páperová bunda Aspen Lady Viking

DOPREDAJ
Nová zľava
Akcia

52.24 € 169.80 €Cena bez DPH: 43.53 €
Cena dočasne nižšia
Akcia končí: 2.4.
  • 0

    d

  • 0

    h

  • 0

    m

  • 00

    s

Cena pred zľavou:
65.30 €
Kat. číslo: 75023881846
Dostupnosť
XSSMLXLXXL
Nedostupné
SKLADOMAktuálny stav

platobné možnosti

 

Bežný popis

Dámská bunda Aspen je ideální návrh pro náročné lidi, kteří hledají teplou a lehkou péřovou bundu. Díky svařovanému prošívání jsou tepelné ztráty omezené (teplo „neuniká“ přes švy). Označení Responsible Down Standard zajišťuje, že prachové peří použité uvnitř bundy Aspen bylo získáno, aniž by došlo k poškození zvířat. Jeho složení je 90/10 (90 - peří, 10 - pírka). Bunda má kapuci a dvě boční kapsy na zip. Všechny zipy použité ve výrobku jsou vysoce kvalitní zipy SBS, které zaručují jejich efektivní provoz po dlouhou dobu. Bunda je perfektní nejen pro každodenní použití, ale také dobře funguje jako izolační vrstva při aktivních volnočasových aktivitách. Aspen se vyznačuje originálním designem a zaručuje vynikající tepelné parametry. Bunda je lehká a další výhodou je obal obsažený v balení, který vám umožní rychle zabalit bundu dovnitř a hodit ji do tašky nebo batohu, abyste měli produkt vždy po ruce.

Hlavní výhody:
lehká a velmi teplá
dvě boční kapsy na zip
vnější kapsa na telefon

Svrchní materiál: 100% Polyamid
Výplň: přírodní kachní peří 90/10

Výrobca:

Viking
Záručná doba: 24 mesiacov

Fotogaléria

Otázka na produkt

Ak nám chcete poslať nejaký odkaz, názor alebo dotaz, vyplňte prosím nasledujúci formulár a stlačte tlačidlo Odoslať. Ak Vyplníte platnú e-mailovú adresu, budeme vám môcť zaslať odpoveď.

Rozmery výrobku

VEĽKOSŤ  XS XL XXL 
prsná šírka 90 96 101 108 114 120 
pasová šírka 80 86 92 98 104 110 
šírka bokov 92 98 104 110 116 122 
dĺžka rukáva 65 66 67 68 69 70 
zadná dĺžka 63 65 67 69 71 73 

CARRY BAG IN SET

Výrobok má praktický obal, takže ho môžete ľahko zabaliť a mať vždy po ruke

EXTRA WARM

Výrobok zaručuje vysoký tepelný komfort aj za najnepriaznivejších poveternostných podmienok vďaka použitiu izolácie, membrány alebo materiálu so zvýšenými tepelnými schopnosťami

Natural Down

Prírodné prachové husacie perie je zárukou tepelného komfortu. Dokonalé izolačné vlastnosti, dlhá životnosť. Vyznačuje sa ultralehkostí bez straty na kvalite spracovania. Ideálne pre produkty, kde je dôležitá zbaliteľnosť. Pomer prachového peria a pierok sa podľa noriem európskej únie označuje napr. 80/20.

Perie

Kačacie perie je stále považované za jeden z najlepších izolačných materiálov. Najlepšie sa hodí do zimných expedičných spacákov, kde sú kladené najvyššie nároky na ľahkosť a stlačiteľnosť náplne a zároveň je na minimum obmedzená možnosť jej navlhnutia. Tepelnoizolačné vlastnosti páperia spočívajú v jeho členitom povrchu, kde sa vzduch akumuluje v dutinkách medzi mikroskopickými lúče. Do prachového peria sa väčšinou primiešavajú drobná pierka.

Polyamid

Polyamidové vlákna sa vyznačujú vysokou pevnosťou a odolnosťou v oderu. U týchto materiálov oceníte ich malú nasiakavosť a schopnosť rýchlo vysychať, čo prispieva k pocitom sucha pri nosení. Veľmi jemné polyamidové vlákno je často používané ako náhrada prírodného hodvábu. Úplety majú veľmi jemný a hladký dotyk. Vynikajúce vlastnosti vlákna prepožičiavajú materiálu brilantné farby s dobrou stálosťou. Vďaka malej absorpcii vlhkosti materiál dobre odvádza pot a preto je často používaný pre športové a funkčné prádlo.

SBS

Jedny z najkvalitnejších zipsov na svete zaručujú dlhodobú trvanlivosť a vysokú funkčnosť.

Ultra light

Veľmi ľahká, oderu odolná textília vyrobená z mikrovlákien, ktorá vykazuje výbornú odolnosť voči vetru pri zachovaní vynikajúcej priedušnosti.

Súvisiace produkty

Odoberajte naše novinky

Naposledy prezerané produkty

Filter