Unisex lyžiarske podkolienky Kerax CollMax Voxx

Akcia

6.80 € 9.70 €Cena bez DPH: 5.67 €
Cena dočasne nižšia
Akcia končí: 2.4.
  • 0

    d

  • 0

    h

  • 0

    m

  • 00

    s

Cena pred zľavou:
8.50 €
Vyber barvu
bílá - bielamagentamodrázelenášedá
Kat. číslo: 626500100802-08
Dostupnosť
35-38 (23-25)39-42 (26-28)43-46 (29-31)47-50 (32-34)
biela
Nedostupné
3-5 dniPosledná aktualizácia skladu:28.03.2024

Zobraziť dostupnosti všetkých variánt
platobné možnosti

 

Bežný popis

Unisex lyžařské podkolenky, speciální froté polstrování proti otlakům a puchýřům, extra prodyšné a velmi vysoký odvod potu, materiál CoolMax.
typy: podkolenky - lem je pod kolenem, nadměrná velikost
materiály:
CoolMax® - speciální čtyřkanálkové polyesterové vlákno Dacron, je vodoodpudivé a nenasákavé, odvádí vlhkost, čímž reguluje tělesnou teplotu
FILACTIVE® - příze složená z vláken bavlny a polypropylenu Meraklon, odolný proti opotřebení, termoizolační a odvádí vlhkost
výhody: froté úplet, snow flake, extra prodyšné, stop otlakům, vysoká kvalita
použití: běžky, snowboard, lyžování
teplotní třída C - (od -20°C do +5°C)

PL | polyester: 50%
PP | polypropylen: 43%
EA | elastan: 7%

Výrobca:

Voxx
Záručná doba: 24 mesiacov

Fotogaléria

Otázka na produkt

Ak nám chcete poslať nejaký odkaz, názor alebo dotaz, vyplňte prosím nasledujúci formulár a stlačte tlačidlo Odoslať. Ak Vyplníte platnú e-mailovú adresu, budeme vám môcť zaslať odpoveď.

extra priedušné

Priedušnosť je údaj vyjadrujúci schopnosť "dýchať". Priedušné ponožky nezabraňujú poteniu, ale uľahčujú prevod telesných výparov do vonkajšieho prostredia.

vysoká kvalita

Ponožky sú vyrobené vo vysokej kvalite.

Filactive

Priadza zložená z vlákien bavlny a polypropylénu Meraklon. Výsledný materiál je vysoko odolný proti opotrebovaniu, má výborné termoizolačné vlastnosti a ideálnu schopnosť odvádzať pot. Týmito vlastnosťami zaručuje maximálnu ochranu nohy.

froté úplet

Úplet z froté je veľmi príjemný, pohodlný a mäkký. Froté je slučková tkanina, ktorá je trojrozmerná. Narozdiel od bežnej tkaniny, ktorú si predstavíme, napr. plátno, má froté materiál aj tretí rozmer. Froté sa väčšinou vyrába z prírodných materiálov – bavlny alebo bambusu, prípadne zo zmesových materiálov.

snow flake

Ponožky, ktoré užijete hlavne v zimnom období. Sú veľmi teplé a hrejivé.

stop otlakom

Ponožky majú zóny proti otlakom a pľuzgierom.

Coolmax

Modernou technológiou vyrobená textília z polyesterového vlákna, ktoré má zvýšenú plochu povrchu. Toto špeciálne štvorkanálikové polyesterové vlákno je vodoodpudivé, nenasiakavé a veľmi rýchlo odvádza telesnú vlhkosť od pokožky. Coolmax vyvinul tri odlišné stupne funkčnosti oblečenia: Coolmax Everyday, Coolmax Active a Coolmax Extreme.

COOLMAX EVERYDAY je mäkký a príjemný na dotyk, dobre odvádza vlhkosť od pokožky.

COOLMAX ACTIVE pomáha udržiavať telo v teplotnej rovnováhe lepšie ako iné látky. Materiál odvádza pot od tela na povrch látky, kde sa môže rýchlejšie vyparovať. Tento termoregulačný účinok napomáha udržiavať užívateľa v suchu a pohodlí.

COOLMAX EXTREME bol vyvinutý pre vrcholových športovcov pre vysokú záťaž. Materiál dokáže redukovať vonkajšiu teplotu kože, znižuje rýchlosť srdcového tepu počas cvičenia a udržuje hydratáciu. Rovnako tak ponúka vynikajúce vlastnosti pri regulovaní vlhkosti pokožky.

Elastan

Charakteristickým znakom elastínových vlákien je ich vysoká pružnosť. Vlákna sú schopné sa bez porušenia pretiahnuť na 3-7násobek svojej pôvodnej dĺžky. Po uvoľnení pôsobiace sily sa vracia späť na svoju pôvodnú dĺžku. Elastány sú veľmi jemná a vždy sa používajú v kombinácii s ďalšími vláknami. U materiálov, ktoré obsahujú elastány, užívatelia ocenia hlavne väčšiu pružnosť materiálu, jeho schopnosť dlhodobo si udržať svoj tvar a výrazne znížený sklon k krčivosti. Zároveň sa však pridaním malého množstva elastanu nezmenia vlastnosti základného materiálu. Elastanovej vlákno je odolné voči morskej vode a pôsobeniu svetla.

Polyester

U materiálov z polyesterového vlákna oceníte najmä ich veľmi dobrú odolnosť voči oderu a pôsobeniu svetla a slnečných lúčov. Tieto materiály sú tak veľmi trvanlivé a stálofarebné. Polyesterové vlákna sa vyznačujú veľmi nízkou navĺhavosť a naopak dobrou schopnosťou odvádzať vlhkosť, čím prispievajú rýchlejšiemu odvodu potu od pokožky. Polyesterové vlákna sú vďaka svojmu kruhovému prierezu vysoko lesklá a výsledné textíliu prepožičiavajú hodvábny vzhľad a omak. Pretože sú polyesterové vlákna ťažko zafarbiteľná, používajú sa špeciálne vyvinuté metódy sublimačnej tlače, ktoré umožňujú uzavrieť farbu priamo v štruktúre vlákna. U materiálov tak dosahujeme stálych a veľmi brilantných farieb. Polyesterové vlákna majú aj niektoré nepríjemné vlastnosti a preto sa spravidla používajú modifikovaná vlákna, ktoré majú tieto vlastnosti vylepšené a to z hľadiska účelu použitia vlákna. V našej ponuke sa môžete stretnúť s dvoma typmi polyesterových vlákien a to vlákno Top Silk, ktoré bolo vyvinuté špeciálne pre spodnú bielizeň, a vlákno CoolMax®, ktoré je určené pre funkčné odevy.

Polypropylén

U tohto vlákna oceníte predovšetkým jeho veľmi dobrú odolnosť voči namáhaniu a chemikáliám. Materiály sú veľmi ľahké a jemné, ale napriek tomu sa radí k textíliám s vysokou trvanlivosťou. Charakteristickou vlastnosťou polypropylénového vlákna je rýchly transport vlhkosti od pokožky a jej rýchle odparovanie na povrchu textílie, čo vám zaručuje pocit sucha. Textílie s polypropylénovými vláknami je odolná tak voči chemikáliám, baktériám a plesniam, ako aj voči zachytávaniu nečistôt na jej povrchu. Z toho dôvodu sa veľmi ľahko udržuje. Polypropylénové vlákno je síce ťažšie zafarbiteľná, ale získané farby sú veľmi stále. Vo vhodnej kombinácii s inými materiálmi môžeme docieliť zaujímavých efektov.

Súvisiace produkty

Odoberajte naše novinky

Naposledy prezerané produkty

Filter