Pánske funkčné tričko Destiny Malfini

13.90 €Cena bez DPH: 11.58 €
Pri registrácii s newsletterom: 11.12 €
Vyber barvu
92 - zelené jablko90 - neón žltá88 - 12 - tmavo šedý melír07 - červená05 - kráľovská modrá02 - námorná modrá01 - čierna00 - biela (13.50 €)
Kat. číslo: 17588
Dostupnosť
SMLXLXXLXXXL
1-3 dniPosledná aktualizácia skladu:25.04.2024

Zobraziť dostupnosti všetkých variánt
platobné možnosti

 

Bežný popis

Pánské funkční triko přiléhavého střihu tvarovaného bočními díly s krátkými raglánovými rukávy a odnímatelnou etiketou z hladkého strečového rychleschnoucího materiálu je ideální pro sport a pohybové aktivity, vhodné pro sublimační potisk (světlé barvy), má dekorativně prošité ploché švy, úzký lem průkrčníku z vrchového materiálu, vnitřní část průkrčníku začištěnu kontrastní páskou a tvarovaný a mírně prodloužený zadní díl.

Materiál: Single Jersey, 95 % mikropolyester, 5 % elastan
Gramáž: 160 g / m2

Výrobca:

Malfini
Záručná doba: 24 mesiacov

Fotogaléria

Otázka na produkt

Ak nám chcete poslať nejaký odkaz, názor alebo dotaz, vyplňte prosím nasledujúci formulár a stlačte tlačidlo Odoslať. Ak Vyplníte platnú e-mailovú adresu, budeme vám môcť zaslať odpoveď.

Rozmery výrobku

VEĽKOSŤ  XL XLL XLLL 
zadná dĺžka 69 72 75 78 81 83 
prsná šírka 46 50 54 58 63 69 
dĺžka rukáva 32 33,5 35 36,5 38 39,5 

COOL

Mäkký, ľahko udržiavateľný a rechleschnoucí materiál odvádzajúci vlhkosť.

EXTRA DRY

Rýchloschnúci materiál.

Flatlock Seams

Ploché švy ležiace naplocho proti vašej koži, zabraňujú trenie a odieraniu, aby vás udržali v pohodlie počas výkonu.

Mikropolyester

Syntetické vlákno, ktoré je odolné voči vysokým teplotám, a ktoré sa tiež dobre udržuje v čistote. Výhodami sú výnimočná mäkkosť na dotyk a skvelá ľahkosť pri nosení.

STICKER LABEL

Etiketa vo forme nálepky. Ľahko odnímateľná.

SINGLE JERSEY

Jemná záťažná pletenina s charakteristickými stromečkovitými stĺpiky na lícnej a oblúčikmi na rubovej strane. Väzba sa vyznačuje ťažnosťou, mäkkosťou a ľahkou párateľnosťou. Priadza použitá na spracovanie pleteniny má vplyv na výslednú kvalitui tovaru. Výrobky sú zhotovené z kvalitnej prstencové dopriadanej priadze.

Elastan

Charakteristickým znakom elastínových vlákien je ich vysoká pružnosť. Vlákna sú schopné sa bez porušenia pretiahnuť na 3-7násobek svojej pôvodnej dĺžky. Po uvoľnení pôsobiace sily sa vracia späť na svoju pôvodnú dĺžku. Elastány sú veľmi jemná a vždy sa používajú v kombinácii s ďalšími vláknami. U materiálov, ktoré obsahujú elastány, užívatelia ocenia hlavne väčšiu pružnosť materiálu, jeho schopnosť dlhodobo si udržať svoj tvar a výrazne znížený sklon k krčivosti. Zároveň sa však pridaním malého množstva elastanu nezmenia vlastnosti základného materiálu. Elastanovej vlákno je odolné voči morskej vode a pôsobeniu svetla.

Súvisiace produkty

Odoberajte naše novinky

Naposledy prezerané produkty

Filter