Pánske slnečné okuliare - polarizačné Borneo RELAX

Akcia

29.36 € 40.80 €Cena bez DPH: 24.47 €
Cena dočasne nižšia
Akcia končí: 2.4.
  • 0

    d

  • 0

    h

  • 0

    m

  • 00

    s

Cena pred zľavou:
36.70 €
Kat. číslo: R1146D
Dostupnosť
Standard
4 - 7 dníPosledná aktualizácia skladu:Nezadané

platobné možnosti

 

Bežný popis

Dokonale padnou na každý pánský obličej. Skvěle sedí, nikde netlačí. Klasika v moderním pojení zosobněná v modelu Relax Borneo je navržena pro každého muže, který hledá nevtíravou, přitom nevšední jistotu.

100% ochrana před UV zářením A,B,C
ZDARMA měkký mikrovláknový ochranný pytlík, vhodný i k čištění

Výrobca:

RELAX
Záručná doba: 24 mesiacov

Fotogaléria

Otázka na produkt

Ak nám chcete poslať nejaký odkaz, názor alebo dotaz, vyplňte prosím nasledujúci formulár a stlačte tlačidlo Odoslať. Ak Vyplníte platnú e-mailovú adresu, budeme vám môcť zaslať odpoveď.

100% UV filter

Všetky okuliare značky RELAX a R2 majú UV filter, ktorý zabezpečuje 100% ochranu proti všetkým typom UV žiarenia (A, B, C). Základnou funkciou slnečných okuliarov je ochrana zraku pred účinkami ostrého slnečného svetla a UV žiarenia. Slnečné UV žiarenie s vlnovou dĺžkou menšou ako 400 nm je pre zrak veľmi škodlivé a okuliarové protislnečné šošovky túto oblasť spektra nesmú prepúšťať.

Certifikát

Garantujeme preverenú bezpečnosť.

Gradientný šošovky

Šošovky tieňované zhora nadol, horná časť je tmavší a spodné svetlejšie. Pohľad je tak maximálne príjemný, prirodzený a aj veľmi praktický, napr. Pri riadení auta. Umožňuje skvelý výhľad, chráni vaše oči pred svetlom zhora a zároveň vnímate neskreslene, čo je pod vami. Fantasticky sluší a sú elegantné, pretože do tváre vnáša určitú hĺbku pohľadu.

Polarizácia

Overená technológia, ktorá znižuje priepustnosť odrazeného svetla od horizontálnych plôch ako je sneh, voda a mokrý asfalt. Polarizačné šošovky výrazne zvyšujú ostrosť videnia, znižujú oslnenie a eliminujú nepríjemné odlesky. Polarizácia uľavuje očiam a znižuje tak ich únavu. Vhodné pre šport, riadenie, aktivity pri vode.

Polykarbonát

Takmer nerozbitný materiál šošoviek zaisťuje vyššiu bezpečnosť očí.

Súvisiace produkty

Odoberajte naše novinky

Naposledy prezerané produkty

Filter