Lyžiarska helma STEALTH RELAX

78.40 € 122.50 €Cena bez DPH: 65.33 €
Cena dočasne nižšia
Akcia končí: 2.4.
  • 0

    d

  • 0

    h

  • 0

    m

  • 00

    s

Cena pred zľavou:
98.00 €
Vyber barvu
3 - čierna2 - biela (104.48 €)3 - čierna (81.04 €) (104.48 €) (71.84 €) (71.84 €) (104.48 €) (104.48 €)
Kat. číslo: RH24A
Dostupnosť
SMLXL
čierna
Nedostupné
SKLADOMAktuálny stav

Zobraziť dostupnosti všetkých variánt
platobné možnosti

 

Bežný popis

Inovovaný vzhled, účinnější odvětrávání. Lyžařská helma STEALTH s integrovaným štítem Vás ochrání na svahu nejmodernějšími technologiemi. Plynulá regulace odvětrávání všech otvorů zajistí dokonalou cirkulaci vzduchu. Panoramatický štít MULTIVISION vyrobený z nárazuvzdorného materiálu DURAMAX opatřeny úpravou ANTIFOG bránící kondenzaci vodních par na povrchu zajistí vysokou úroveň komfortu i ve zhoršených klimatických podmínkách. Moderní upínací systém štítu garantuje bezproblémové ovládání. Odlehčená konstrukce helmy IN-MOLD poskytuje nejvyšší stupeň ochrany i v nejnáročnějších podmínkách. Revoluční patentované bezpečnostní zapínání FIDLOCK, které kombinuje silné magnety s mechanickým zámkem umožní rozpojení jen v případě, že tak opravdu chcete. Helma je také určená pro jezdce, kteří neradi nosí lyžařské brýle a nebo lyžaře s dioptrickými brýlemi.

Relax mikrovláknové pouzdro ZDARMA.

Velikosti: S: 54 -56 cm, M: 56- 58 cm, L: 58-60 cm, XL: 60-62 cm
Hmotnost: S: 520 g, M: 580 g, L: 600 g, XL: 600 g

Výrobca:

RELAX
Záručná doba: 24 mesiacov

Fotogaléria

Otázka na produkt

Ak nám chcete poslať nejaký odkaz, názor alebo dotaz, vyplňte prosím nasledujúci formulár a stlačte tlačidlo Odoslať. Ak Vyplníte platnú e-mailovú adresu, budeme vám môcť zaslať odpoveď.

ACTIVE BOOST

Aktívne ventilácia: Plynule nastaviteľný systém prúdenia s optimálne umiestnenými ventilačnými otvormi doslova nasáva okolitý vzduch, ktorý ochladzuje vnútorný priestor helmy. Reguluje výslednú teplotu a zaisťuje tak vysoký komfort v každej situácii. Vďaka tejto kombinácii sú prilby veľmi vzdušné.

Certifikát

Garantujeme preverenú bezpečnosť.

CROSS PROTECT

Ochranná výstuha z tvrdeného polykarbonátu na vnútornej strane helmy zvyšuje odolnosť prilby pri bočnom náraze a chráni vnútorné jadro helmy pred mechanickým poškodením.

DUAL FIX

Systém regulácie veľkosti prilby bol vyvinutý s ohľadom na zaistenie maximálnej kompaktnosti usadenie helmy na hlave. Použitím bezpečnostného viac bodového uchytenia systému DUAL FIX je docielené kompaktného spojenie helmy s hlavou, čím sa výrazne zvyšuje celková bezpečnosť. Ovládanie systému jednou rukou v zadnej časti prilby je veľmi ľahké a intuitívne

IN-MOLD SHELL

Technológia výroby, ktorá z helmy robí jediný vysoko pevný a ľahký celok.

DURAMAX

Spoľahlivo bezpečné: Materiál použitý pri výrobe zorníkov je vyrobený z nárazuvzdorného polykarbonátu vyvinutého špeciálne pre ochranu pred hrubým poškodením. Je ľahšieho až o 20% oproti bežným plastovým zorníkům a maximálne bezpečný. Bezpečnosť garantuje testovanie v akreditovanom laboratóriu.

FIDLOCK MAGNET CLICK

Značka FIDLOCK so sídlom v Nemecku je jednou z najinovatívnejších značiek v športovom priemysle so zameraním na výskum a vývoj produktov založených na kombináciu magnetického a mechanického zámku. Teda patentované riešenie, ktoré kombinuje silné magnety, ktoré danú pracku automaticky spojí a mechanický zámok, ktorý umožňuje rozpojenie len v prípade, že tak chcete skutočne urobiť. Všetky produkty sú navrhované tak, aby ich používateľom zjednodušili život.

SOFT SENSE

Tvarovaná antibakteriálne podšívka s úpravou Soft Sense poskytuje extra hrejivý a príjemný pocit. Jemný flyš s úpravou Sensitive je veľmi príjemu na dotyk a tvorí izolačnú vrstvu chrániacu hlavu pred prechladnutím.

SYSTEM I.A.T.

Komplexný systém vnútornej regulácie teploty kombinujúci unikátna technológia - systém vnútornej cirkulácie vzduchu I.T.C a systém aktívnej ventilácie AIRFLOW.

Súvisiace produkty

Odoberajte naše novinky

Naposledy prezerané produkty

Filter