Lyžiarska prilba PREVAIL RELAX

Akcia

48.96 € 65.30 €Cena bez DPH: 40.80 €
Cena dočasne nižšia
Akcia končí: 2.4.
  • 0

    d

  • 0

    h

  • 0

    m

  • 00

    s

Cena pred zľavou:
61.20 €
Vyber barvu
36 - tmavo modrá (39.20 €)
Kat. číslo: RH01B
Dostupnosť
SML
tmavo modrá
Nedostupné
SKLADOMAktuálny stav

Zobraziť dostupnosti všetkých variánt
platobné možnosti

 

Bežný popis

Rozhodující předností z pohledu bezpečnosti a komfortu je u helmy PREVAIL optimálně navržený tvar. Anatomickým tvarováním jemně kopírující obrysy hlavy jsme dosáhli efektivnější a účinnější ochrany proti energii nárazu. Přesně umístěné ventilační otvory vícezónové aktivní ventilace ACTIVE BOOST s plynulým ovládáním zajišťují přívod čerstvého vzduchu do helmy, odvádí teplo a vlhkost a udrží stabilní klima uvnitř helmy po celou dobu užívání.

Výrobca:

RELAX
Záručná doba: 24 mesiacov

Fotogaléria

Otázka na produkt

Ak nám chcete poslať nejaký odkaz, názor alebo dotaz, vyplňte prosím nasledujúci formulár a stlačte tlačidlo Odoslať. Ak Vyplníte platnú e-mailovú adresu, budeme vám môcť zaslať odpoveď.

Certifikát

Garantujeme preverenú bezpečnosť.

ACTIVE BOOST

Aktívne ventilácia: Plynule nastaviteľný systém prúdenia s optimálne umiestnenými ventilačnými otvormi doslova nasáva okolitý vzduch, ktorý ochladzuje vnútorný priestor helmy. Reguluje výslednú teplotu a zaisťuje tak vysoký komfort v každej situácii. Vďaka tejto kombinácii sú prilby veľmi vzdušné.

CROSS PROTECT

Ochranná výstuha z tvrdeného polykarbonátu na vnútornej strane helmy zvyšuje odolnosť prilby pri bočnom náraze a chráni vnútorné jadro helmy pred mechanickým poškodením.

DUAL FIX

Systém regulácie veľkosti prilby bol vyvinutý s ohľadom na zaistenie maximálnej kompaktnosti usadenie helmy na hlave. Použitím bezpečnostného viac bodového uchytenia systému DUAL FIX je docielené kompaktného spojenie helmy s hlavou, čím sa výrazne zvyšuje celková bezpečnosť. Ovládanie systému jednou rukou v zadnej časti prilby je veľmi ľahké a intuitívne

IN-MOLD SHELL

Technológia výroby, ktorá z helmy robí jediný vysoko pevný a ľahký celok.

SOFT SENSE

Tvarovaná antibakteriálne podšívka s úpravou Soft Sense poskytuje extra hrejivý a príjemný pocit. Jemný flyš s úpravou Sensitive je veľmi príjemu na dotyk a tvorí izolačnú vrstvu chrániacu hlavu pred prechladnutím.

SYSTEM I.A.T.

Komplexný systém vnútornej regulácie teploty kombinujúci unikátna technológia - systém vnútornej cirkulácie vzduchu I.T.C a systém aktívnej ventilácie AIRFLOW.

Súvisiace produkty

Odoberajte naše novinky

Naposledy prezerané produkty

Filter