Cyklistická prilba SPYKER R2

114.32 € 142.90 €Cena bez DPH: 95.27 €
Cena dočasne nižšia
Akcia končí: 2.4.
  • 0

    d

  • 0

    h

  • 0

    m

  • 00

    s

Cena pred zľavou:
142.90 €
Kat. číslo: ATH14C
Dostupnosť
ML
4 - 7 dníPosledná aktualizácia skladu:Nezadané

platobné možnosti

 

Bežný popis

Spyker je nejlepší helmou, kterou kdy R2 vyvinula. Moderní, technologiemi nabitá helma Spyker je vlajkovou lodí značky R2. Vynikající ergonomie a aerodynamika spolu s revolučním odvětráním HONEY COMB, tvoří perfektní helmu pro perfektní den na biku. Plástvová technologie, kterou jsou vnitřní vlákna helmy tvořena, snížila hmotnost až ke hranici 320g a přitom zvyšuje celkovou bezpečnost helmy. Spyker navíc nabízí zcela nový MAGNETIC LOCK systém spojení upínacího pásku, který zásadně usnadňuje uchycení helmy.

Počet ventilačních otvorů: 30
Velikost M: 54-58 cm, L: 58-61 cm
Hmotnost: 320 g

Výrobca:

R2
Záručná doba: 24 mesiacov

Fotogaléria

Otázka na produkt

Ak nám chcete poslať nejaký odkaz, názor alebo dotaz, vyplňte prosím nasledujúci formulár a stlačte tlačidlo Odoslať. Ak Vyplníte platnú e-mailovú adresu, budeme vám môcť zaslať odpoveď.

Antibakteriálne podšívka

Anti-bakteriálne odnímateľná a prateľné polstrovanie absorbujúci pot.

AIRFLOW R2

Revolučný systém aktívnej ventilácie okamžite reaguje na zmenu vonkajšej klímy a za pomocou plynule nastaviteľných vetracích otvorov reguluje teplotu vo vnútri prilby.

Certifikát

Garantujeme preverenú bezpečnosť.

Ergo Fix

Upínací systém, ktorý sa prispôsobuje tvaru a veľkosti hlavy v dvoch osiach (vertikálne a horizontálne). Ovláda sa jednou rukou pomocou sťahovacieho kolieska.

FIDLOCK MAGNET CLICK

Značka FIDLOCK so sídlom v Nemecku je jednou z najinovatívnejších značiek v športovom priemysle so zameraním na výskum a vývoj produktov založených na kombináciu magnetického a mechanického zámku. Teda patentované riešenie, ktoré kombinuje silné magnety, ktoré danú pracku automaticky spojí a mechanický zámok, ktorý umožňuje rozpojenie len v prípade, že tak chcete skutočne urobiť. Všetky produkty sú navrhované tak, aby ich používateľom zjednodušili život.

IN-MOLD SHELL

Technológia výroby, ktorá z helmy robí jediný vysoko pevný a ľahký celok.

Nízka hmotnosť

Nízka hmotnosť pre vyšší komfort z jazdy.

X-PROTECT

Zvýšená bezpečnost zväčšením a zosilněním kritických partií

Súvisiace produkty

Odoberajte naše novinky

Naposledy prezerané produkty

Filter