Slnečné okuliare Pole RELAX

Akcia

26.16 € 36.70 €Cena bez DPH: 21.80 €
Cena dočasne nižšia
Akcia končí: 2.4.
  • 0

    d

  • 0

    h

  • 0

    m

  • 00

    s

Cena pred zľavou:
32.70 €
Vyber barvu
 (29.36 €)
Kat. číslo: R0311B
Dostupnosť
Standard
4 - 7 dníPosledná aktualizácia skladu:Nezadané

Zobraziť dostupnosti všetkých variánt
platobné možnosti

 

Bežný popis

Šarm, hojnost a radost jsou vtisknuté do modelu Pole. Tuhle energii nasajete znova a znova pokaždé když je nasadíte. Proradujte se životem, je přece tak bohatý! Elegantní zdobení na stranicích dodá na zajímavosti každé ženě. Sedí všem tvarům obličejů.

100% ochrana před UV zářením A,B,C.
ZDARMA měkký mikrovláknový ochranný pytlík, vhodný i k čištění.

Výrobca:

RELAX
Záručná doba: 24 mesiacov

Fotogaléria

Otázka na produkt

Ak nám chcete poslať nejaký odkaz, názor alebo dotaz, vyplňte prosím nasledujúci formulár a stlačte tlačidlo Odoslať. Ak Vyplníte platnú e-mailovú adresu, budeme vám môcť zaslať odpoveď.

Certifikát

Garantujeme preverenú bezpečnosť.

Gradientný šošovky

Šošovky tieňované zhora nadol, horná časť je tmavší a spodné svetlejšie. Pohľad je tak maximálne príjemný, prirodzený a aj veľmi praktický, napr. Pri riadení auta. Umožňuje skvelý výhľad, chráni vaše oči pred svetlom zhora a zároveň vnímate neskreslene, čo je pod vami. Fantasticky sluší a sú elegantné, pretože do tváre vnáša určitú hĺbku pohľadu.

Polykarbonát

Takmer nerozbitný materiál šošoviek zaisťuje vyššiu bezpečnosť očí.

UV400

UV 400 - označuje, že okuliare chránia oko pred žiarením do vlnovej dĺžky 400 nanometrov. Teda pred neviditeľným a škodlivým ultrafialovým žiarením. Viditeľné slnečné žiarenie má vlnovú dĺžku od 400 do 780 nm. Nasleduje infračervené žiarenie s vlnovou dĺžkou od 780 nm. Pre telo je UV žiarenie škodlivé: spôsobuje spálenie kože a môže vyvolať aj niektoré očné choroby. Rozdeľuje sa na žiarenie dlhovlnné UVA (315 - 400 nm), středovlnné UVB (280 - 315 nm) a krátkovlnné UVC (100 - 280 nm). UVC je pohlcované atmosférou.

Súvisiace produkty

Odoberajte naše novinky

Naposledy prezerané produkty

Filter